fredag den 28. januar 2011

Uusi tutkimus osoittaa, aivomme poistaa tiedot "erittäin korkea" määrä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/new-research-suggests-our-brains-delete-information-at-an-extra/:
Salaisuudet aivot voivat olla lähes rajattomat, mutta tutkijaryhmä kaksi laitosta Göttingenissä Saksassa nyt väittävät vastata ainakin yhteen kysymykseen, joka on pysynyt arvoitus: kuinka nopeasti se aivot unohtaa tietoja? Mukaan uuden mallin aivotoiminnan että tutkijat ovat kehittäneet, vastaus tähän on vähän per aktiivinen neuroni sekunnissa. Kuten Fred Wolf Max Planck-instituutin Dynamics ja itseorganisoitumisesta selittää lisäksi, että "poikkeuksellisen korkea poistetaan osuus tuli valtava yllätys", ja se tarkoittaa käytännössä sitä, että tiedot menetetään aivoissa niin nopeasti kuin se voidaan toimittaa - jotain tutkijat sanovat on "perustavaa laatua ilmiön ymmärtäminen hermo koodi aivokuori."

Jatka käsittelyssä Uusi tutkimus osoittaa, aivomme poistaa tiedot "erittäin korkea" määrä

Uusi tutkimus osoittaa, aivomme poistaa tiedot "erittäin korkea" verokantaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 09:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Geek.com | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar