fredag den 28. januar 2011

HP: n toimitusjohtaja New webOS tuotteita kuljettava viikon kuluttua 9 helmikuu paljastaa, toinen iso ilmoitus 14 maaliskuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/hp-ceo-new-webos-products-shipping-weeks-after-february-9-revea/:
Se on ollut muutaman kuukauden jälkeen Leo Apotheker otti kärkipaikan HP: seuraavan Mark Hurd romahdus , ja se kuulostaa kuin hän on saanut jonkin verran suuria suunnitelmia yhtiö - puhuu BBC, hän sanoo toivoo "Eräänä päivänä ihmiset sanovat" tämä on niin cool kuin HP, "ei" tämä on niin cool kuin Apple. "" Miten hän aion tehdä niin? Nopeuttamalla aluksen kertaa, aluksi - toisin kuin vuoden odottamaan pitkään HP Slate , Apotheker sanoo, että "kun HP tekee ilmoitukset, on lähdössä laivan" ja että uusi webOS tuotteiden ilmoitti 9. helmikuuta tulevat Aluksen vain "muutamia viikkoja" myöhemmin. Puhuminen 9 helmikuu tapahtuma, Apotheker sanoi uuden tuotelinjan tabletteina ja matkapuhelimia on uusi nimi, joka kuuluu HP tuotemerkin, joka kuulostaa Palm nimi on tehty. (Jos pitäisi arvata, niin sitten on HP webOS, mutta se on vain arvaus.)

Päälle kaikki, että BBC puhelut 9 helmikuu vain "lähtölaukaus", koska Apotheker n "salainen vastaus" ja "visio siitä, mitä HP pystyy tulevaisuudessa" tulee 14. maaliskuuta, jossa hän yrittää vetää yhteen HP: n laaja tuotevalikoima tulee yhtenäinen näkemys. Mukaan Apotheker, HP: n koko on sen "perusteella voimaa", ja mikään muu yritys myy kaiken palvelimista puhelimet niin HP: lla. Kuulostaa erittäin jännittävää - ja jos Apotheker voi vetää sen pois, siellä mahdollisuus me muistaa Mark Hurd on rakastelu kuin parasta, mitä koskaan tapahtunut HP.

HP: n toimitusjohtaja New webOS tuotteita kuljettava viikon kuluttua 9 helmikuu paljastaa, toinen iso ilmoitus 14 maaliskuu perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 11:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar