fredag den 28. januar 2011

Olympus E-PL2 kamera saa uudelleen, katsotaan arvoinen jatkaa E-PL1 n poltin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/olympus-e-pl2-camera-gets-reviewed-deemed-worthy-to-carry-on-th/:
Olympus E-PL2 vain noussut julkiseen tutka juuri viime kuussa , ja jo arvioita ovat roskaa osoittaa Schwartz on melko vahva tähän mennessä Micro Four Thirds tulokas. Kiinnostavaa kyllä, niin Photography Blog ja Popular Mechanics näki parani MSC 14-42mm f / 3,5-5,6 kit-objektiivin, joka on tärkein muutos uuden kamppeet. Tämä johtuu siitä, että se on ollut Tuotantolaitos on kevyempi, ohuempi ja lyhyempi, lisäämällä yleistä kompakti tuntumaa kamera. Uusi sisäinen tavoite on myös ilmeisesti paljon nopeammin ja lähes äänetön - mikä houkuttelevamman videokuva. Ulkopuolella linssin muutoksia, sekä näki kameran uusi 3-tuumainen, 460000-piste LCD, nopeampi max suljinaikaa ja suurempaa ISO-herkkyys kuin tyytyväinen lisäyksiä vankka perusta luodun E-PL1 , jolloin suositellaan luokituksen PB. Arvioijat kello Popular Mechanics myös futzed ympäriinsä uusi Bluetooth-valokuvien jakamiseen kirjekaverin lisälaite ja todennut sen hyvin siirtää kuvia puhelimesta - mutta valitti, miten se estää kameran salamakenkä prosessissa. Sukeltamaan kaikki mehukas tarkastelun yksityiskohdista itse osuma lähde linkeistä.

Olympus E-PL2 kamera saa uudelleen, katsotaan arvoinen jatkaa E-PL1 n soihtu perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 18:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Photography Blog , Popular Mechanics | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar