fredag den 28. januar 2011

YK: maailmanlaajuinen Internetin käyttäjien osui kahteen miljardiin kännykkään liittymät top viisi miljardia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/un-worldwide-internet-users-hit-two-billion-cellphone-subscript/:
YK: n International Telecommunication Union ennusti viime syksynä, että Internetin käyttäjien määrä maailmassa olisi osui kahteen miljardiin vuoden 2010 loppuun mennessä, ja se on nyt antanut kattavan raportin, joka vahvistaa juuri sitä - 2,08 miljardia, on erityinen. Koska ITU: n Hamadoun Toure toteaa, että numero merkitsee valtavaa harppausta siitä vain 250 miljoonaa internetin käyttäjää, joka oli kymmenen vuotta sitten, ja se tarkoittaa, että noin kolmasosa maailman väestöstä on nyt internetyhteys jonkinlainen - niistä, 555 miljoonaa kiinteän laajakaistaliittymän, ja 950 miljoonaa mobiililaajakaistan. Aivan yhtä vaikuttava kuin että (jos ei enemmän), on määrä kännykkä liittymiä maailmassa, joka on nyt ylittänyt viiden miljardin euron rajan. Se on jopa 500 miljoonasta alussa vuonna 2000, vaikka virasto toteaa, että se osuus oli vain "tilaukset", eikä yksittäisiä käyttäjiä. Mitenkään leikkaamista, mutta se on melko ennätys kasvun ensi vuosikymmenellä 21. vuosisadalla.

YK: maailmanlaajuinen Internetin käyttäjien osui kahteen miljardiin kännykkään liittymät top viisi miljardia perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 17:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ BryanAlexander (Twitter) | lähde ITU , AFP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar