fredag den 28. januar 2011

Xbox veteraani Ed Fries liittyy Razer on neuvoa-antava rooli, luultavasti tekemään jotain mahtavaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/xbox-veteran-ed-fries-joins-razer-in-an-advisory-role-probably/:
Mitä teet vietettyään lähes kolme vuosikymmentä puuhastelun kanssa ohjelmisto - alkaen nöyrä Atari kautta Microsoft Office-ja osaksi modernistista Xbox pelaamista? No, Ed Fries "tapauksessa emme vierasta menet CES , löytää villeimmätkin, kaikkein awesome pelaamista käsite ympäri ja rekisteröidy tekijänsä opastaa sen kehittämiseen. Jälleen olemme arvaamaan, että mitä Ed on tehty, me emme voi tietää varmasti, mitä hän on tekemässä jäseneksi Razer hallituksen neuvonantajien, mutta ei ole kieltää läheisyyden linkkuveitsi n ilmoitus ja hän liittyi pelaamista perifeerinen yritys. Vaikka ystävällisesti herrasmies n painopiste ei ole Razer kannettava pelilaite, voimme kuvitella hän tulee hyvä vaikutus muihin tuotteisiin eteenpäin. Loppujen lopuksi, kun se on koskaan ollut huono idea saada enemmän veteraanien tiimisi?

[Kiitos, JL]

Jatkaa lukeneisuus Xbox-veteraani Ed Fries liittyy Razer on neuvoa-antava rooli, luultavasti tekemään jotain mahtavaa

Xbox veteraani Ed Fries liittyy Razer on neuvoa-antava rooli, luultavasti tekemään jotain mahtavaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 06:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar