fredag den 28. januar 2011

Käsite Ink Adam osumia FCC, revitty kiireessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/notion-ink-adam-hits-the-fcc-torn-apart-in-haste/:
Vaikka Rohan kertoi, että hänen Adam tabletti oli selvitetty FCC testaus muutama viikko sitten, se vasta tänään, juuri nyt todella, että olemme nähneet arkistointi mennä pörssiin. Meidän ongelmat FCC on tehnyt meille kiinteää täysimittainen teardown. Ja rehellisesti, se ei ole kaunis. Ehkä meidän ei pitäisi yllättyä, kun niin monet käsin juotettu yhteydet ja yksittäisten osa-alueiden johto käsittää NVIDIA Tegra T20-H-A0 sovellus prosessori ja sulautettujen Ericsson F3307 HSPA laajakaista moduuli - se on loppujen lopuksi pieni käynnistyksen ensimmäinen massamarkkinoille laite. Mutta olemme todistamassa monia splayings myös siisti tabletti teardowns ja iPad ja Galaxy-välilehti . Sinänsä Adam tulee koko ryvettynyt sotku epäilty rakentaa laatu - suuri modders, vähemmän hyviä (mahdollisesti) on keskimäärin I-vain-want-it-työelämään kuluttajalle. Luonnollisesti, NI ei ole suunnittelu-tai valmistus lihaksen Apple tai Samsung ja tabletin vasta nyt lähetetty it'll kuukautta ennen meillä on hyvä käsitys laitteen eheyden. Joten potkaista takaisin nyt muutaman enemmän räikeissä osat (kuten kääntyvä kamera) tauon jälkeen loput kasataan Alla olevassa galleriassa.

Jatka käsittelyssä Notion Ink Adam osumia FCC, revitty kiireessä

Käsite Ink Adam osumia FCC, revitty kiireellä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 05:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar