fredag den 28. januar 2011

Valkoinen talo kannattaa suunnitella varata 700MHz D Block "yleisen turvallisuuden verkkoon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Yleinen turvallisuus virastojen USA on ajaa jonkin aikaa on niin sanottu D Block -osan 700MHz langattomien taajuuksien kaiken itselleen , ja se näyttää ne nyt virallisesti luottaa tuen Valkoisessa talossa, että vaivaa. Obaman hallinto ilmoitti tänään, että se tausta aikoo varata radioaaltojen - arvo on arviolta 3 miljardia dollari, jos ne myytiin huutokaupassa - uuden kansallisen julkisen turvaverkon, ja se myös aikoo pyytää kongressia hyväksymään lisämenoja tarvitaan itse rakentaa verkko, joka FCC Ennusteet saattavat maksaa jopa 15 miljardia dollaria. Kuten Wall Street Journal huomauttaa, kohtalo ehdotettu verkko on nyt paljolti Talon republikaanit, jotka jäävät jakautunut suunnitelma - vaikka jotkut keskeiset jäsenet ovat tulleet ulos tukevat sitä viime päivinä.

Valkoinen talo kannattaa suunnitella varata 700MHz D Block "yleisen turvallisuuden verkkoon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 16:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Daily Wireless | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar