fredag den 28. januar 2011

FCC myöntää LightSquared pelkästään maanpäällisen verkon poikkeuslupaa lopettaa LTE draama

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/fcc-grants-lightsquared-terrestrial-only-waiver-puts-an-end-to/:
Jos olet seurannut draama yli LightSquared n hakemuksen rakentaa tukku integroitu laajakaista / satelliittiverkon kautta, on aika laittaa pois kudos laatikko ja nakata pois makeiset. That's right, FCC hyväksyi lopulta yhtiön ehdollinen poikkeus liitännäinen maanpäällisen osan integroidun palvelun sääntö. Toisin sanoen yhteisö antoi LightSquared vihreää valoa tarjota pelkästään maanpäällisen verkon puhelimia lisäksi satelliittiliikenteessä, kunhan häiriöiden käsitellään ennen kuin yritys alkaa rakentaa verkko. Vain kaksi viikkoa sitten näytti siltä, että FCC voi kaataa ehdotuksen suositukseksi National Telecommunications ja Information Administration (NTIA), jossa varoitettiin mahdolliset häiriöt SMS-verkon tykkää puolustusministeriön viestintäjohtaja. LightSquared vaikeni aikana keskustelu, mutta sen jälkeen FCC: n päätöksen, molemmat osapuolet antoivat peukkua tulosta. Rehellisesti, olisimme voineet tehdä enemmän lämmitetty edestakaisin, vaan jätämme että ammattilaisille. Mihin aikaan Bridalplasty uudelleen?

Jatka käsittelyssä FCC myöntää LightSquared pelkästään maanpäällisen verkon poikkeuslupaa lopettaa LTE draama

FCC myöntää LightSquared pelkästään maanpäällisen verkon poikkeuslupaa lopettaa LTE draamaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 10:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde LightSquared | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar