fredag den 28. januar 2011

Stanfordin tutkijat demo sosiaalinen NFC-sovellusten Nexus S

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/27/stanford-researchers-demo-social-nfc-applications-on-the-nexus-s/:
Jos haluat kuulla kaikkein liikkuvien yritysten kertoa se näinä päivinä, luulisi että NFC (tai Near Field Communication) on vain mobiilimaksaminen . Se ei ole lainkaan kyse, tietenkin, ja joukko tutkijoita Stanfordin MobiSocial Lab on nyt heittänyt muutamia uusia ideoita oman pöydälle saatuaan pari Nexus S puhelimet pelata. Kun ensimmäistä kertaa muutaman hienosäädön ratkaista joitakin Piparkakku n rajoitukset - se vain käyttää NFC lukemiseen tunnisteet - he pystyivät kehittämään muutamia sosiaali-mielinen sovelluksia, jotka hyödyntävät P2P toiminnallisuus mahdollista NFC. Tämä on yksi esimerkki, jonka avulla voit jakaa valokuvia yksinkertaisesti painamalla kaksi puhelinta yhdessä, ja toinen, jonka avulla kahden puhelimen osuus hakemus - yhteistyöhön taulun, tässä tapauksessa. Valitettavasti nämä edellä mainitut hienosäädön Android tarkoita sitä, voit kokeilla apps itse vielä, mutta tutkijat ovat toiveikkaita, että samantyyppisiä sovelluksia lopulta tukea Android ja muita alustoja. Pään ohi tauon tarkistaa ne videolle.

Jatka käsittelyssä Stanfordin tutkijoiden demo sosiaalinen NFC-sovellusten Nexus S

Stanfordin tutkijat demo sosiaalinen NFC-sovellusten Nexus S perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 tammikuu 2011 22:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MobiSocial Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar