fredag den 28. januar 2011

Apple työ viestit viittaavat sisäänrakennettu NFC valmiudet iPad / iPhone

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/apple-job-posts-point-to-built-in-nfc-capabilities-for-ipad-ip/:
Hyvät herrat, köh, tuomaristo, aiomme näyttää - kautta huhuja ja aihetodisteita - että Apple saattaa hyvinkin olla rakentamassa NFC valmiudet seuraavan sukupolven iPhone ja iPads. Esittelemme oman harkintaan näyttelyitä, B ja C: kolme Apple työn virkaa hakee kahta johtajaa maailman maksu alustojen ja yksi testaaja iPhone laitteisto. Mukaan alkuperäinen viesti, oikea insinööri hallussaan tausta sekä ICT (tieto-ja viestintäteknologia) ja RFID (radio frequency identification), joka muodostaa perustan NFC. Epäluuloisesti, Apple poisti "ID" in "RFID" joskus aiemmin 24 tuntia. NFC sirut, jotka käyttävät radiotaajuuksia toimivat, ovat jo mahdollistaa maksun sans yhteyttä paikoissa kuten McDonald's Isossa-Britanniassa, ja on pian enemmän puhelimia kuin Samsungin Nexus S . Etkö usko Applen NFC osallistuminen? Mieti tätä: Applen johtaja kertamaksu alustojen tehtävänä on edistää "analysointia ja uusien maksutapojen ja prosesseja." Okei, joten siellä ei ole smoking gun näköpiirissä, mutta hieman viaton arveluihin koskaan satuttaa ketään.

Apple työ viestit viittaavat sisäänrakennettu NFC valmiudet iPad / iPhone alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 08:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AppleInsider | lähde Apple (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar