fredag den 28. januar 2011

Google testaus näyttää Gmail-mainokset, meidän kärsivällisyyttä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/google-testing-display-ads-in-gmail-our-patience/:
Voi, Voi meitä. Käyttäjät Gmailin n web asiakas raportoivat eniten toivottu uusi kävijä niiden viestintäpalvelun: mainosten näyttämiseen. Oikeanpuoleisen sarakkeen, että Google pidättää mainoksista on aiemmin asuttu vain helposti sivuuttaa tekstin linkit, mutta on viime päivien, kuvaan perustuva mainonta on myös salainen ulos hyväuskoinen Sähköpostiviestit. Pojat haltuunsa Hakukone Land on tehnyt vähän kaivamista ja sai seuraavan lausuman Google:
"Olemme aina kokeilla uusia mainosmuotoja ja harjoittelu Gmail, ja me viime aikoina alkanut kokeilla kuvamainoksia viestit raskaan kuvan sisällön."
Tämä pieni oikeudenkäynti ei näytä olevan käydään hyvin rajoitetusti, minkä vuoksi siellä ollut skandaali, koska se alkoi viime perjantaina. Toivotaan vain, että Google Näytä verkoston, joka on vastuussa näistä pictomercials ajattelee paremmin sitä ja jättää meidän Gmails yksin. Olisimme vihata tarvitse poistua kaunis web joidenkin persoonaton sähköposti-tarjoilua app.

[Kiitos, Greg]

Google testaus näyttää Gmail-mainokset, meidän kärsivällisyyttä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 02:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar