onsdag den 31. august 2011

Garmin lanseeraa StreetPilot OnDemand iPhone App tarjoaa kauttakulku aikataulut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:


Garmin tunnetaan parhaiten sen in-autojen navigointijärjestelmät , mutta tänään kaivautui syvemmälle valtakunta henkilökohtaisen navigoinnin kanssa upouusi iPhone-sovellus ikuisesti kadotettu. Jos dollari, saat standardin kävely, ajo ja joukkoliikenne suuntiin, mutta mennä palkkion 2,99 dollaria kuukaudessa tai 29,99 dollaria vuodelle, ja sinun COP enemmän lisäosia suunniteltu muuntamaan iPhonesta täysimittaiseksi PND . Kuten standardi iPhone karttajärjestelmään tai HopStop, tilaukseen perustuva versio tästä app voit integroida julkinen liikenne osaksi matkaa - mutta lisätty ominaisuus tässä on mahdollisuus tarkastella julkisen liikenteen aikatauluja kuin pystyt Google Maps -sovellus Android . Se on myös puhunut turn-by-turn suuntiin, Garminin liikenteen reititykseen ja Google-haun, joten se on kätevä vaihtoehto clunky navigointijärjestelmä. Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Garmin lanseeraa StreetPilot OnDemand iPhone App tarjoaa kauttakulku aikataulut


Garmin lanseeraa StreetPilot OnDemand iPhone App tarjoaa kauttakulku aikataulut alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 07:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar