onsdag den 31. august 2011

IBM Buys rikoksentorjunnan ja Data Intelligence Software Developer i2

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:

i2

IBM on ilmoittaa hankinnan i2, joka tarjoaa älykkyys ja tutkimuksen hallintaohjelmisto lainvalvonta-, puolustus, kansallinen turvallisuus ja yksityisen sektorin organisaatiot. Rahallisesti ei paljasteta.


Yli 4500 asiakasta 150 maassa, i2 on antaa älykkyyttä Analytics rikollisuuden ja petosten torjunnan aloilla kuten pankki-, puolustus-, terveydenhuolto-, vakuutus-, lainvalvonta, kansallisen turvallisuuden ja vähittäiskauppa. i2 ratkaisuja tällä hetkellä käytössä 12 Top 20 vähittäispankkien maailmanlaajuisesti ja kahdeksan Top 10 suurinta yritystä maailmassa.


i2 ei ei korvaa ihmisen älykkyyttä, mutta auttaa parantamaan tekniikkaa, joka voi ajaa rikollisuuden torjuntaan, petosten torjunta ja terrorismin torjuntaa. i2 integroidaan IBM Software Group.


IBM sanoo hankinta auttaa IBM: n asiakkaita valjaat tiedot petosten ja turvallisuusuhkia. Valitse Julkaisu: Käyttämällä IBM reaaliaikainen analyyttiset ratkaisut yhdessä teknologiaa i2, julkiset laitokset ja yksityiset yritykset taistelee petoksia on nyt valmiudet parempi kerätä, analysoida ja käsitellä kaikki tarvittavat tiedot käytettävissään.


Vaikka sen jo elokuussa, ja tämä on vain yksi kourallinen yritysostojen IBM on tehnyt tänä vuonna. Toisin kuin 2010 (IBM käytti 6000000000dollari hankkia 17 yritystä vuonna 2010), 2011 on melko hillitty vuosi IBM kannalta ostaa yrityksiä. Tämän vuoden ostot kuuluvat kiinteistö ohjelmistoyritys Tririga.












Yritys:

IBM


Perustamispäivä:

1896

IPO:

NYSE: IBMm



IBM, lyhenne International Business Machines, on monikansallinen tietokone tekniikka ja konsultointi Corporation. Yhtiö on yksi harvoista tietotekniikka yritysten jatkuva historia ...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar