onsdag den 31. august 2011

Garmz kääntyy Tule Lookk, Tavoitteet häiritä Fashion Industry Cycle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OlMZsWFvja8/:

77952v5-max-250x250

Like catwalk malli kääntyvällä kiitotielle, Garmz, käynnistyksen joka mahdollistaa tulevan muotisuunnittelijat on leikata perinteinen verkko ostajien ja myy vaatteita suoraan kuluttajille, on tänään rebranding kuin Lookk ja ilmoittaa uusista Seed investointeja.


Eden Ventures on ottanut johtavan investoinnin. Ehdot olivat julkistamatonta mutta lähteet sanovat Eden meni hieman yli £ 500.000. Muut enkelit sijoittajat ovat liittyneet kierroksella lukien 500 startup perustaja Dave McClure, Kima Ventures, ja Angel sijoittajat Sherry Coutu, Richard Titus, Tom Hulme ja Net-a-Porter perustaja Carmen Busquets. Käynnistys on entinen 2010 Seedcamp voittaja ja otti standardin £ 50000 investoinnin jälkeen.


Lookk avulla uusi muotisuunnittelijoiden ladata malleja - Nämä ovat sitten äänestetään kuluttajat. Setelisarjan valmistetaan Lookk oman talon kanssa Lookk vastuussa valmistus, jakelu ja maksaminen kappaletta, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät kulut.


Kuten voitte kuvitella olemassa paljon pyrkivä muotisuunnittelijat kuka hyppää niin mahdollisuus hypätä-sammakko suhteellisen hitaasti liikkuvan muotialalla.


Andreas Klinger, co-perustaja ja COO Lookk, sanoo nimenmuutos ei tarkoita muutosta liiketoimintamallia tai suunta yritys, mutta yritetään paremmin sen valituksen suunnittelijoille. Uusi sivusto on varmasti paljon paremman näköinen, että edellinen inkarnaatio.


Hän kertoo, että se kestää useita vuosia saada mainetta muotisuunnittelija joukossa ostaa verkkoja. "Ostajat eivät voi luottaa uuden suunnittelijan nimet myydä joten niitä ei varastossa vaatteensa ja kuluttajat eivät voi ostaa sitä LooKK korjaa tätä ongelmaa lahjomalla suunnittelijoiden ja kuluttajien yhteen", hän sanoi.


Kuitenkin mielestäni sosiaalinen näkökulma Garmz aikonut niin virus kuin se saattaisi ehkä. Sivustolla on 16000 Facebook faneja, niin ei niin paljon kuin voisi luulla jälkeen hyvä toimintavuosi. Tämä ehkä selittää uudelleen brändin.


Sivustolla on myös kasvot jonkinlaista kilpailua tapaisena. NotJustALabel.com on markkinapaikka avant-garde muoti, esimerkiksi. Kuitenkin mikään muu sivusto ei koko end-to lopettaa prosessin kaikki saakka mukana tekemässä malleja. Tämä luo este vastaan ​​kilpailuun, jossa Lookk voi hyödyntää.


McClure sanoo ne suullisesti sovittu epävirallisesti mitattuna vuosi sitten, mutta dokumentointi kesti odotettua kauemmin. Hän kertoo joukkueen yhdistyvät "Great design herkkyys, SEO rakenne - hyvä yhdistelmä tech visuaalisen suunnittelun taitoja. On harvinaista löytää yhdistelmä hakkeri ja hipster taidot toinen joukkue samaan aikaan. Ja olen innoissani siitä väkijoukon sourcing pelaa kuten Lookk. "


Käynnistys takana on Tamas Locher, Andreas Klinger ja Gilbert Wedam.












Yritys:

GARMZ

Kotisivu:








Ingen kommentarer:

Send en kommentar