onsdag den 31. august 2011

Xbox 360 modders väittävät CPU hakata, tehdä puolueen kuin N64 (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:


Turvajärjestelmä rakennettu 360: n emolevy on enemmän kerroksia kuin sipuli, minkä vuoksi aiemmat hakata ovat yleensä keskittyneet optisen aseman sijaan. Mutta pari Katkaisijoiden nimeltään Gligli ja Tiros väittävät vihdoin vapauttanut konsolin prosessorin, jolloin kaikki 360 vaihtoehtoa käynnistää homebrew ohjelmia samalla tehdä niistä haavoittumaton laikkuja lähetetään ulos Microsoft. Video tauon jälkeen muka osoittaa työnsä hedelmät, mukaan lukien N64 emulaattori käytössä versio Linuxista. Se ei oikeastaan ​​todista mitään, paitsi ehkä pituudet nämä kaverit ovat menneet: he käyttävät eri laitteisto työkaluja hidastaa konsolin prosessoria ja sitten sekoittaa ns glitch "pulsseja ponnisteluja, jotta se unohtaa sen normaali käynnistyksen valvonnan. Varmasti ei temppu keskimäärin F-Zero X Racer, varsinkin kun nopeus edistäviä noin kopiosuojauksen kuten tämä voi olla varjoisassa silmissä oikeutta. (Vielä yksi asia: älkää lannistaa videon ääniraita - lähtee outo, mutta paranee, vauva.)



[Kiitos, Rodolfo]

Jatka lukemista Xbox 360 modders väittävät CPU hakata, tehdä puolueen kuin N64 (video)


Xbox 360 modders väittävät CPU hakata, tehdä puolueen kuin N64 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Xbox-Scene | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar