onsdag den 31. august 2011

Motorola Pro + tavoitteet straggling BlackBerry-käyttäjät, laivat lokakuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TvwBVaSNHW4/motorola-pro-targets-straggling-blackberry-users-ships-october.ars:



Motorola on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​käynnistää Motorola Pro +, uusi versio Motorolan Droid Pro, joka käynnisti viime vuoden alussa tunnistaa pystysuoraan QWERTY-näppäimistö. Pro + näyttää olevan suunnattu mahdollisille ostajille pian liuskekivi uusien BlackBerry puhelimet, erityisesti uuden BlackBerry Bold 9900 ja dia-out BlackBerry Torch.


Motorola Pro + toimii ole sen vaikeampaa voittaa yli BlackBerryn käyttäjille kuin se on, koska se urheilu samanlainen takana-käyrä tiedot: yhden ytimen 1GHz prosessori ja 512 Mt muistia takana 640x480 3,1-tuumainen näyttö. Akku on mitoitettu 1600mAh ja 8 tuntia puheaikaa, eikä videon toisto Kuva säädetty.


Pro + mukana tulee 4 Gt sisäistä tallennustilaa, laajennettavissa jopa 32 Gt kautta microSD-korttipaikka. Sen lisäksi QWERTY-näppäimistö, sen paras ominaisuus voi olla täysi antennit, joka kykenee WCDMA, GSM-, HSDPA-ja HSUPA bändejä. Toisin Droid Pro, joka käynnistettiin Android 2.2 Froyo, Pro + käynnistävät kanssa Android 2.3 Gingerbread.


Pro + on vain ilmoitettu Euroopassa ja Aasiassa toistaiseksi, jossa lokakuu vapauttaa. Koska puhelin on antennit tukee sekä AT & T ja T-Mobile, puhelin todennäköisesti ole asioinut amerikkalaisten lentoyhtiöiden samoin.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar