onsdag den 31. august 2011

Robot Pölynimurit: Roomba, Smarbo ja nyt Smartphone-ohjattu RoboKing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TgkpORaxITc/:

head

Milloin robotti-tyhjiö maailmasta tullut niin ahdasta tilaa? Se alkaa kuulostaa hirviöleffojen: RoboKing vs. Smarbo II: Electric Vuumaloo. Mutta on järkevää, kun ajattelee sitä. Meillä on jo "robotteja", jotka tiskata ja tehdä kahvia. Siivous lattia on aivan erilainen joukko ongelmia koneen ratkaista. Ja kun Smash menestyksen Roomba, jokainen haluaa olla seuraava iso puhtaampaa bot. Juuri viime viikolla Toshiba esitteli Smarbo , kyllä ​​Smarbo, ja nyt LG on siirtymässä peli RoboKing Triple Eye . Kyllä, RoboKing Triple Eye.


Roomba tekee työnsä taidokkaan mutta kiertoteitse kiertämisen esteet, mutta nämä uudet laitteet ovat hieman kuten Neato XV-11, joka todella kartoitetaan alueella ja suunnittelee parhaan reitin. Smarbo lisää useampi anturi, ja nyt RoboKing tuo älypuhelimen taikinaan.



Se on tullut tähän: Voit nyt ohjata robotti tyhjiö iPhonen kanssa. Tämä oikeastaan ​​tekee siitä kaksinkertainen eräänlaisena turvallisuus bot, mikä tekee sen 899000 voittanut (~ $ 750) hintaan hieman maukas. Niin kauan kuin Wi-Fi toimii, sinun pitäisi pystyä kirjautumaan robotti etäältä ja ajaa sen ympärillä (at 18dB on hiljainen tarpeeksi hiipiä kissan kanssa).


Siinä otetaan myös äänikomentoja, mikä on aika siistiä. Voit kertoa sen lopettamaan toimintansa, mene maksua, tai kerro nykyisen sään. O uudessa uljaassa maailmassa, ja nämä tyhjiön siinä.


[Via Lanseerausten ]









Ingen kommentarer:

Send en kommentar