onsdag den 31. august 2011

"Kunnioita Explorer perintöä"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I6FfBOtwKuM/:

8816

Kun kuvat alkoivat kiertää eilen uuden käyttöliittymän Windows Explorer Windows 8, olin varma, että he olivat vitsi. Totisesti, tämä oli Sipuli mock-up. Tai ehkä he olivat jostain Apple fani pilaa Microsoftin designissa jossa enemmän on melko usein ... enemmän. Tarkoitan, ei ole niin, että tämä on jotain Microsoft voisi todella vapauttaa - saati vuonna 2012, eikö?


Väärä.


Kuten Windows Chief Steven Sinofsky ja Windows johtoryhmän jäsen Alex Simons yksityiskohtaisesti pituus rakennusyhtiöitä Windows 8 blogi, nämä kuvakaappauksia ovat hyvin todellisia. Eikä siinä, koko Windows-tiimi on selvästi tehnyt tyhjentävä tutkimus ja laittaa laajan aikaa osaksi tätä ominaisuutta. Juuri siksi he kiekuva niiden blogiin. Koko viesti huutaa: "Katsokaa kuinka paljon kotitehtäviä teimme!"


Samaan aikaan, siellä pohjavire on viesti: Microsoft on hermostunut. He lähettämistä nämä kuvakaappauksia nyt niin he voivat saada palautetta. Minulle tämä viittaa siihen, että vaikka Microsoft on luottavainen, että he tekivät kotitehtäviä, ne eivät ole todellisuudessa varmoja itse tuotteessa. Eikä niitä tule, koska reaktio.


Vaikka se pitäisi olla mikään yllätys, että Apple diehards pidä suunnitella uuden Windows Explorer, jopa runsaasti Windows Watchers ovat varovaisia ​​. Mutta mielestäni tämä on pahempi kuin tyypillinen " Microsoft ei ole makua "kritiikkiä. Muotoilu ja käyttöliittymä tässä on yksinkertaisesti yksi pahimmista asioista mitä olen koskaan nähnyt missään ohjelmisto - puhumattakaan jotain, joka tulee käyttää satoja miljoonia käyttäjiä.


Kyse ei ole vain että se on erittäin sekainen, epätasainen, ja hämmentävää (jotka kaikki on), se että se osoittaa, että massiivinen osa Microsoft on menossa väärään suuntaan, kun tulee tulevaisuuden tietojenkäsittelyyn. Se on minun uskoa, että yksinkertaisuus ja tyylikkyys ovat entistä aikoo voittaa päivän Computing edelleen nivoutuvat osaksi jokapäiväistä elämäämme. Tämä Windows Explorer katastrofi osoittaa, että Microsoft uskoo päinvastaista.


Ehkä olen väärässä. Microsoft loppujen lopuksi on yksi suurimmista yrityksistä planeetalla joka tekee miljardeja dollareita tuloja jokaisella vuosineljänneksellä. Mutta olen sanonut tätä kamaa jo usean vuoden ajan. Tuona aikana Apple, yhtiö joka uhkuu mitä puhun, on noussut tuhkasta tulla arvokkain yhtiö planeetalla - Jumping kauas tiedätte kyllä ​​kuka.


Samaan aikaan PC päättäjille, Microsoft avainkumppaneista heidän taistelussaan tulevaisuudessa putoavat kuin kärpäsiä. HP, numero yksi PC valmistaja maailmassa, on yrittää myydä pois heidän PC liiketoimintaa. Acer, kakkonen PC Maker, vain Lähetetty neljännesvuosittain tappiota ensimmäistä kertaa koskaan.


Mutta jälleen, ehkä olen hullu. Ehkä olen vailla kosketusta. Joten juoksin kyselyn eilen nähdä, mitä suurempi väylä väestöstä ajattelee tästä uudesta Windows Explorer käyttöliittymä. Kun yli 1300 ääntä, tulokset ovat seuraavat:



  • 47% äänesti "Se on kauhea"

  • 8% äänesti "On hienoa"

  • 19% äänesti "Se on okei"

  • 26% äänesti "Se on pahinta mitä olen koskaan nähnyt"


Se on 73 prosenttia, mikä oli negatiivinen reaktio ominaisuus.


Toki kai te voisi väittää, että monet minun kimittää seuraajia on todennäköisesti pro-Apple. Mutta laitoin kyselyn Google +


Ingen kommentarer:

Send en kommentar