onsdag den 31. august 2011

Marvel Sonyn Mikroskooppinen OLED elektroninen etsin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t88z6qKOO8I/:

Exif_JPEG_PICTURE

Yksi Marquee ominaisuuksia Sonyn uusi Alpha ja NEX kamerat , joka muuten näyttää erinomainen, on uusi elektroninen etsin. En ole koskaan ollut erityisen puoleensa näitä asioita mieluummin peili sisäinen optinen etsin on DSLRs tai yksinkertaisesti suuri, kirkas LCD takana useimmista kameroista. Mutta Fujifilmin X100 (vaikka sen puutteita) muuttanut mieleni hyödyllisyydestä EVF, ja olen valmis hyväksymään kamera siinä kaikki EVF, koko ajan. Ja se auttaa, että Sonyn uusi näyttö on ihme pienentämisen.


Tech-On on saanut joitakin tietoja bite-sized OLED-paneeli käytetään uusia kameroita, ja nähdä itse laitteesta sen pieni kirkkaus on muistutus siitä, miten kehittyneitä meidän kuvantamislaitteet ovat:


Sonyn aikaisempiin EVF oli 800 × 600 (uskon) ja perinteinen LCD. Uusi ei ole pelkästään korkean resoluution 1024 × 768, mutta se on OLED-paneelin sijaan taustavalaistu LCD, jolloin se kymmenen kertaa kontrastia edeltäjänsä mukaan Sony. ~ 2400000 pistettä muodostavat paneelin ovat kaikki valkoisia diodeja, punainen, vihreä tai sininen suodattimia, väri diodit eivät ole täysin valmiita astumaan parrasvaloihin vielä.


Näyttö on kokonaan omistama ja valmistama Sony Mobile Display Corp, ja se vahvistaa, että Sony on syvälle koko OLED juttu. Ja yhdistämällä niiden näyttö liiketoimintaa Toshiban ja Hitachin , he etsivät kuin yritys voittamaan seuraavan sukupolven näyttöjä. Juuri nyt maailman kuuluisin näytöt ovat luultavasti iPhone 4 ja iPad näyttää, ja jos korkea-res iPad 3 huhut pitävät paikkansa, että voisi jatkaa. Mutta viehätysvoima OLED on monia ja erilaisia, ja Sony tietää sen. Toivottavasti tulemme näkemään lisää vaikuttava tech näin hämmästyttävän pieni EVF seuraavan vuoden tai kaksi.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar