onsdag den 31. august 2011

Fordin Evos konsepti on pilvi-kytketty hybridi EV tulevaisuudestamme (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/fords-evos-concept-is-the-cloud-connected-hybrid-ev-of-ou/:



Ei valmis tulevaisuuteen? Harmi, se on täällä - No, ainakin konsepti muodossa. Debytoidessaan pian at Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä on Fordin Evos, pilvi-yhteys hybridi EV joka toimii esikatsella erilaisia ​​älykkäitä ja hyper-yhteys ajoneuvojen Dearborn lopulta haluaa rakentaa. Tiedot mitä valtuuksia sillä on niukasti, mutta emme tiedä sitä varmasti Rock bensiini-sähkö voimansiirto tulevalta C-Max Energi . Ja kun olet käyttänyt kaikki yhdessä 500 kilometrin alue, voit kartuttaa että litium-ioni-pack kytkemällä tai langattomasti induktiivisella latauksen.



With ilmainen pääsy tietoihin olet slung pilveen, Evos on syvästi sidoksissa päivittäistä rutiinia. Se tulee vaihtaa herätyskellon jos aamulla kokous peruutetaan, jatkaa musiikin toistoa muista laitteista missä olet jättänyt pois ja jopa ehdottaa vaihtoehtoisia reittejä perustuu oman aikataulun ja menneisyyden ajo historiaa. Voi ja se tulee tarkkailla sykettäsi liian. Älä usko meitä? Osoituksena tästä ja asuvat video Tauon jälkeen which'll toivottavasti vuorovesi olet yli til syys - kun saamme nähdä, jos se elää jopa hype henkilökohtaisesti.


Jatka lukemista Fordin Evos konsepti on pilvi-kytketty hybridi EV tulevaisuudestamme (video)


Fordin Evos konsepti on pilvi-kytketty hybridi EV tulevaisuudestamme (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 18:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar