onsdag den 31. august 2011

Flickr: n uusi Geofence asetukset yksinkertaistavat yksityisyyden Paikkamerkki käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_HnaO2CDW08/flickrs-new-geofence-settings-simplify-privacy-for-geotag-users.ars:



Teko geotagging kuvia on tullut pitkän tien, koska online-valokuva-palvelut alkoivat lukea EXIF ​​tiedot ja kiinni se kartalla paikkatietoihin perustuvien katselu. Huolet yhteenotto teknologian ja yksityisyyttä , varsinkin viime vuoden ovat kukoistaneet media, pakottaa käyttäjät alkaa ajatella vakavammin, kuka näkee mitäkin. Koska tämä muutos, suosittu valokuvien jakamiseen palvelu Flickr on tehnyt muutoksia sen tietosuoja-asetukset-käyttäjät voivat nyt määrittää, kuka voi nähdä paikkamerkit erityisiä Kuvat perusteella, missä kuvat on otettu.


Aiemmin Flickr käyttäjät olivat vain kääntämällä paikkamerkit päälle tai pois päältä kuviaan, ja erikseen rajoittamalla niitä kuvia olla näkyvissä tiettyjä yhteystietoryhmiä-kaksi tehtävää, joka tapahtui yhdessä, mutta enimmäkseen toimivat toisistaan ​​riippumatta. Esimerkiksi käyttäjä voisi jättää paikkamerkit pois useimmat hänen julkisia kuvia, mutta siirtää tiettyjä kuvia seuran katua paikkamerkit päälle. Mutta koska hän ei halua mitään Creepers mietitään, tarkka osoite, jossa hän viettää suurimman lauantai-iltaisin, hän saattaa rajoittaa näitä klubi kuvia niin ne näkyvät vain ystäville. Tällainen ratkaisu on epätäydellinen ja voi olla varsin ikävä käyttää, asetuksia pitäisi muuttaa saattaa saada huomaamatta tai paikkamerkit saattaa näkyä valokuvissa heidän ei pitäisi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar