onsdag den 31. august 2011

iPhone App Downloads Drop Heinäkuussa kannustetut Asenna Crackdown syyttää (kiitos?)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:

fiksu

Markkinointi teknologiayhtiö Fiksu on julkaissut uusia tietoja , jotka osoittavat laskusuuntaus mobiilisovellus laitoksissa iPhonessa. Korotuksen väljästi, on marginaalinen, koska koko iPhonen käyttäjäkunta, mutta mitään ei nousuliikkeestä on utelias.


Sanoo Fiksu oli putoaminen 4505000 iPhone asentaa päivässä kesäkuusta 4250000 App laitteistot per päivä heinäkuussa.



Fiksu App Store Kilpailukykyinen Indeksi mittaa keskimääräinen yhteenlaskettu päivittäinen Lataa tilavuus Top 200 vapaa iPhone apps Yhdysvalloissa, ja ostaa tarvitsemansa tiedot 2700000000 Mobile App toimia kirjannut apps Fiksu for Mobile-sovelluksen käyttäjä hankinta alustalla. Nämä toimet ovat app käynnistyy, rekisteröinnit ja-app ostot, muun muassa.


Sanoo Fiksu toimitusjohtaja Miika Adler, "Yksi syy [varten laskusuuntaus] voitaisiin puuttuminen kannustetut promootioita joista monet olivat käyttäneet ostoja lataukset ja lisätä listalla. App markkinoijat ovat alkaneet jakaa talousarvionsa ei kannustetut promootioita, joka voi tuottaa enemmän uskollinen käyttäjä muuntokurssi pienemmillä nettokustannukset. "


Kuten ehkä muistatte, Apple tukahduttaa kannustetut asentaa huhtikuussa , ja alkoi hylätä apps, jotka käyttävät maksullisia asentaa tai tarjoavat seinät iTunes App Storesta.


Fiksu toteaa myös, että kustannukset hankkia uskollinen käyttäjä (mukaan sen kustannukset per Kanta Käyttäjä Index) vähenivät. Heinäkuussa seuraavien neljän kuukauden kasvaa, kustannukset kastetaan 5,5% to $ 1,20.


Joten on Applen tehoiskuun kannustetut asentaa todella syyllinen täällä? Tätä varten meidän kääntyi markkinajohtaja sovelluksen jakelu ja ansioita, Tapjoy . Mielenkiintoista, sillä ei ollut kommentti.


Mutta Pietari Farago on Flurry Analytics vahvisti, että yleinen suuntaus on oikea huhtikuusta juhannukseen, mutta hän ei voinut mennä takuuseen Fiksu erityisiin numeroihin. "Kun halvemmalla hinta per hankinta poistettiin (kannustin asentaa), näemme hinnat nousevat", hän toteaa.












Yritys:

FIKSU


Perustamispäivä:

12/2008

Rahoitus:

$ 5.5M








Ingen kommentarer:

Send en kommentar