onsdag den 31. august 2011

Onko Sprintin ennenaikaisesti Fee hyppäämällä 350 dollaria?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:

sprintlogo

Tämä koko järjestelmä kaksivuotisen sopimuksen ja päättyy ennenaikaisesti palkkiot on ylivoimaisesti pahinta omistaa ja nauttia älypuhelin. Myönnettäköön, sopimukset vähentävät todellista hintaa puhelimen melko vähän, mutta se on silti erittäin ärsyttävää allekirjoittamaan joitakin upouusi superphone vain joitakin loistava puhelin käynnistää muutamaa viikkoa myöhemmin. Ja jos sopimus itsessään ei ollut ärsyttävää tarpeeksi, Sprint päättää korottaa sen ennenaikaiseen irtisanomiseen maksu on 150 dollaria.


Kiitos pari kotka silmät haltuunsa Sprint Feed , olemme saaneet vilkaista jossain "Dealer News" joka sanoo nykyinen 200 dollaria ETF osoitteessa Sprint on nyt 350 dollaria ETF. Alkaen 9. syyskuuta rikkovia sopimus tahansa älypuhelin, tablet, netbook ja kannettavan johtaa sinua yskiminen 350 dollaria.



Tämä tarkoittaa, jos sinulla on jo sopimus Sprint, ja halutessaan jättäytyä sen jotain Galaxy S II Epic 4G Touch , joka oli juuri paljastettiin viime yönä, sinun vain velkaa Sprint 200 dollaria. Mutta jos olet harkitsee siirtyvät "nyt verkkoa" sinulle parhaiten hyppiä sillä. Sinulla on vain reilu viikko lukita itsesi sisään


Sprintin ollut määrittelemällä itsensä yhtä lentoyhtiötä, joka tarjoaa rajattomasti tietoa. Vanavedessä ehdotetun Verizon-T-Mobile sulautumisen, että verkon että "katsoo ulos kansan" menee pitkälle Sprint. Mutta vaikka toimitusjohtaja Dan Hesse on sanonut, että "mitään ei taata ikuisesti." Onko tämä hinta Vaeltaa ennenaikaisesti maksu merkki tulevista asioista? Emme todellakaan toivo sitä, mutta vain aika näyttää.












Yritys:

Sprint Nextel

Kotisivu:


Perustamispäivä:

1999

IPO:

NYSE: S



Sprint Nextel tarjoaa kattavan valikoiman langattomien ja kiinteiden viestintäpalveluiden tuo vapautta liikkuvuuden kuluttajille, yrityksille ja julkishallinnon käyttäjille. Sprint Nextel tunnetaan laajalti kehittää, ...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar