onsdag den 31. august 2011

Menetti 99 dollaria kosketusalustan? Saatat vielä kerran

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UvU302Hd4ho/hp-to-produce-one-last-run-of-touchpads.ars:


HP tuottaa "viimeisen ajon Tasohiirien" tavata vuodatus kysyntä että tuli sen jälkeen eri myyntipisteissä alkoi myydä laitetta syvä alennuksen hinta on $ 99 16GB versio ja $ 149 for 32GB version. Yhtiö ei anna mitään takeita siitä, että ajaa hinnoitellaan niin aggressiivisesti, mutta lupauksia Loppuhäivytyksen on webOS laitteisto jatkuu aikataulun mukaisesti.


Vain 49 päivää sen jälkeen, kosketusalustan käynnistää, HP ilmoitti, että se aikoi lopettaa tuotannon kaikissa webOS laitteissa, mukaan lukien paksu tablet. HP totesi, että tablet ole saavutettu odotettua kakkonen markkina-aseman jälkeen huhuja että Best Buy oli onnistunut liikkua alle 10 prosenttia sen kosketusalustan varastossa, ja halusi HP ottaa Albatross on laitteen takana.


Kun kosketusalustan lopetettiin, Best Buy, HP, ja muihin myyntipisteisiin hinnoiteltu unohtanut leluista alkaen 99 dollaria, 400 dollaria alennusta myyntihinnasta osoitteessa käynnistää. Monet myyntipisteistä myi pois tablet yön yli, ja tuleva asiakas valitteli yli uskomatonta myynti he menettivät huolimatta lackluster laitteisto ja haudattu (jos revered ) käyttöjärjestelmä.


Mukaan blogikirjoituksen HP: n verkkosivuilla, yhtiö valmistaa "rajoitettu määrä" Tasohiirien ennen 31. lokakuuta, kun yhtiön neljäs verotuksen neljännes päättyy. Se on "muutaman viikon" ennen viimeistä ajaa tulee saataville, joilla ei ole syvä alennuksia taattu, eikä tietoa siitä, kuinka suuri ajaa tullaan. Edustajat ovat luvanneet, että HP tilauksen rajan Tästä Tasohiirien estää keinottelijat ostavat niitä irtotavarana ja myymään niitä kuten eBay ja Craigslist.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar