onsdag den 31. august 2011

LG lanseeraa "RoboKing Triple Eye" älypuhelin-ohjattu imurointi robotti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-launches-roboking-triple-eye-smartphone-controlled-vacuumin/:


Sinun ei tarvitse jätä viesti sohvalla, mutta sinun täytyy nostaa sormi älypuhelimeen, jotta siivota LG: n "RoboKing Triple Eye" VR6180VMNV robotti tyhjiön . Toisin se on violetti serkku, joka viettää aikansa katsomalla sisäänpäin , tämä pikku kaveri etsii aina ulospäin sen kolme kameraa Videota ja lähettämällä se älypuhelimeen tai PC WiFi. Robotti käyttää anturit luoda suunnitelma hyökätä Kartta kotiisi, jolloin voit siirtää sitä ympäri klikkaamalla filthiest osia. Kuten hyvin koulutettu pentu, pöly Buster vastataan myös äänikomentoja jopa 5 metrin päästä ja se ei edes haukkua - vain säteilevät 48dB äänen taas imee pölyä. Tietenkin, laiskuus tämän kaliiperi ei ole halpaa, sillä se maksaa 899000 Korean wonia eli noin 840 dollaria luita.

LG lanseeraa "RoboKing Triple Eye" älypuhelin-ohjattu imurointi robotti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 20:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde LG (Korea) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar