onsdag den 31. august 2011

Razer BlackWidow Stealth näppäimistöt pitää mekaanista avainta, oja melu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/razer-blackwidow-stealth-keyboards-keep-the-mechanical-keys-dit/:

Razer BlackWidow Stealth Edition

Tiedätkö mitä hienoa? Mekaaninen Näppäimistöt - mitä heidän tyydyttävä napsautuksella. Tiedättekö, mitä vähemmän mahtava? Ottaa kuunnella että vastenmielinen mailan koko päivän. Razer väittää voit saada kakku (tässä tapauksessa näkövammaisille palautetta) ja syödä sitä liian (siunattu hiljaisuus!) kanssa BlackWidow Stealth Editions. Nämä ovat enemmän tai vähemmän, sama lautakuntien debytoi viime elokuussa , mutta hiljaisempi kytkimet ja mattapintainen. Molemmat mallit ovat saatavana nyt, samalla Muokattavat näppäimet ja on-the-fly makron tallennus, kun taas Ultimate versio tuo "äärimmäinen anti-haamukuvia" sen jo vaikuttava melu Pwnage. Standardi malli pyörittää viileä 80 dollaria, kun taas Ultimate painaa mojova 140 dollaria. Tutustu galleriaan alla, sekä PR-ja video tauon jälkeen.


Jatka lukemista Razer BlackWidow Stealth näppäimistöt pitää mekaanista avainta, oja melu


Razer BlackWidow Stealth näppäimistöt pitää mekaanista avainta, oja melua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 17:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar