onsdag den 31. august 2011

ComScore puhelut Android Top Dog, Apple vetää pitemmälle RIM

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:


Mukaan ComScore, ulos 82.200.000 ihmistä Yhdysvalloissa ja älypuhelin (jopa kymmenen prosenttia viimeisellä neljänneksellä ), Android tuli ensin suurin alustan jälleen syömällä peräti 41,8 prosenttia markkinoista kuin pomo. Vuonna ei-niin-hyvänä kakkosena, Apple pystyi kelo 27 prosenttia, jonka jälkeen RIM Kolmanneksi paikalle 21,7 prosenttia - laski 4 prosenttiyksikköä enemmän kuin viime neljänneksellä. Vetämällä ylös takana on Microsoftin kanssa 5,7 prosenttia, ja lopuksi Symbian kanssa synkkä 1,9 prosenttia - molemmat alas verrattuna edelliseen kolmen kuukauden aikana. Sikäli kuin Yhdysvalloissa laitevalmistajia menee, Samsung on edelleen päällä ja 25,5 prosentin markkinaosuus, kun taas LG sai 20,9 prosenttia ja lopulta Motorola 14,1 prosenttia, laskua 1,5 prosenttiyksikköä ennen. Apple pystyi repiä jotkut seisovat OEM tilaa 9,5 prosentin osuus, kun BlackBerry-maker RIM vain vangiksi 7,6 prosenttia. Taistelun palkat, näyttää androidien, iPhone, ja Blackberrys (oh my) ovat edelleen päällä - ainakin tällä vuosineljänneksellä. Tutustu PR tauon jälkeen koko tuloskortti.

Jatka lukemista ComScore puhelut Android Top Dog, Apple vetää pitemmälle RIM


ComScore puhelut Android Top Dog, Apple vetää kauemmas RIM alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 04:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde comScore | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar