onsdag den 31. august 2011

Kosketusalusta pitkäikäisyys saa vauhtia Android / Ubuntu portit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:


HP jarruttaa kunnianhimoisesta webOS strategia aiemmin tässä kuussa Julistettuaan aikoo purkaa koko kuluttajan Rautakaupassa . Vaikka alustan saattaisi elää tulevilla lisenssinhaltijoiden, HP ei aio tuottaa uusia tuotteita, joiden ohjelmisto. Purkaa nykyinen määrä kosketusalustan tablets, HP alkoi palo myynti ja laittaa 499 dollaria laitetta Napattavissa on antelias 99 dollaria. Myydä-off kohtasi valtava kysyntä, kehotukset HP syttyvät tuotantoa yhden juoksutetaan .


Iso vastaamattomat kysymys on kuitenkin se, mitä tapahtuu, kun HP lopulta irtoaa sitoutumista käyttöjärjestelmä. Jos lisenssinsaajien ei ota yli taloudenhoito webOS ja alustan pysähtyy, ne Tasohiirien aio olla erityisen hyödyllistä. Onneksi harrastaja yhteisö on keksiä joitakin teknisiä ratkaisuja ja löytää tapoja saada lisää kolmannen osapuolen ohjelmistoja ja varajäsenten käyttöjärjestelmät kosketusalustan.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar