onsdag den 31. august 2011

Galaxy S II lopulta päätyy American rantoja Sprint, T-Mobile ja AT & T

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/galaxy-s-ii-finally-lands-on-american-shores-for-sprint-t-mobil/:

Galaxy S II

No, se on ollut pitkään, mutta hieno ihmiset elävät Good Ol 'US-of-on vihdoin siunattu Galaxy S IIs soittaa omia. Näkyvästi puuttuu puolue on Verizon, mutta Sprint, T-Mobile ja AT & T ovat kaikki päästä sisään Super AMOLED toiminnan varjolla Epic 4G Kosketa Sprint ja vain tavallinen vanha Galaxy S II AT & T. Koska olimme kuulleet aiemmin Epic 4G Touch on urheilu hieman suurempi 4,52 tuuman näyttö samoin kuin T-Mobile vaihtoehto (joka on vielä pisteet nimeä tai julkaisupäivää), kun taas AT & T on kiinni 4.3-tuumainen paneeli löytyi kansainväliseen malliin. Sprintin asiakkaat ensin saada heidän ampui omistaa yksi 16 syyskuu 200 dollaria, muiden harjoittajien seurata myöhemmin. Muuten on olemassa hyvin vähän yllätyksiä täällä, 1.2GHz Exynos työntää Gingerbread ja TouchWiz kullekin upea näyttö. Kaikki ovat pystytti kuin 4G puhelimia, WiMAX-aluksella Sprint malli ja HSPA + T-Mo ja AT & T. Ma Bellin nimenomaan puolustaa sitä variantti kuin "ohuin 4G älypuhelin", mikä saattoi olla jotain tekemistä pienemmän 1650 mAh akku sisälle (Epic 4G Touch on urheilun 1800 mAh pack).



Kehittäminen ...


Jatka lukemista Galaxy S II lopulta päätyy American rantoja Sprint, T-Mobile ja AT & T


Galaxy S II lopulta päätyy American rantoja Sprint, T-Mobile ja AT & T alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 18:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | & n

Ingen kommentarer:

Send en kommentar