onsdag den 31. august 2011

Pro Vinkki: Älä osta iPad Vuodesta Jätkä In McDonald'sin Parking Lot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A-O6ppsVl-0/:

largewoodenipad

Asteroid. IPad on mahtava laite, mutta se maksaa rahaa. Myös käytetyt mallit usein komento enemmän kuin uusi Android tablet. He vain, että paljon kysyntää. Mutta katsokaa, jos kaveri, lisäksi kaveri näkyvää kultaa hammas, sanoo myynti-iPads hän ostaa irtotavarana 300 dollaria, kestää 180 dollaria sijasta, sinun on parasta tarkistaa, että tuote ennen kuin ajat autoa kotiin. Tämä on valitettavasti surullinen tarina siitä, miten Ashley McDowell oli huijatuksi ostamaan puinen iPad.


Tarina on melko suoraviivaista. Per esitutkintapöytäkirjan, neiti Ashley McDowell, ikä 22, lähestyi kaksi mustaa urosta ja McDonald'sin pysäköinti tarjoutunut myymään hänelle iPad 300 dollaria. He sanoivat ostettu mainitut laitteet irtotavarana ja kulkivat säästöt päälle kuluttajille. Kuinka mukavaa. McDowell selitti, että kaikki hän oli ollut 180 dollaria, mikä laji herrat hyväksytään joka tapauksessa.


Tähän saakka, on vaikea väittää vastaan ​​Ashleyn logiikkaa. Ottaisin iPad 180 dollaria. Helvetti, minä ottaisin tusinan. Mutta Mary McDowell juoksi pää edellä typeryyttä jota tarkastamatta jättämisen kauppatavaraa.


Katsos, Ashley sitten vaihtaa rahansa varten iPad ja ajaa kotiin, jossa hän sitten avaa FedEx kontti, ensimmäistä kertaa, huomatakseen, että * shock * se oli huijaus. Hän oli ostanut mitään muuta kuin melko outo ja yllättävän taidokkaasti koristeltu puupalkilla, kehystetty mustalla teipillä ja urheilu kopio Applen logo ja IOS kuvakkeet. Poliisi raportissa kuvataan myös eräänlaisena "Best Buy myynti lippu." Olen henkilökohtaisesti enemmän huvittunut siitä, että kaverit luoneet tällaisen ilmeinen, mutta monimutkainen kopio sijasta, tiedät, normaali pala puuta.


Gawker, tavanomaisissa kusipää sävy, toteaa Ashley ei ansaitse rahansa takaisin eräänlaisena "tyhmä vero" ja rikolliset ansaitsevat pitää sen. Se on selvästi väärä tapa toimia. Rahat pitäisi mennä poliiseja jotka nyt määritetty löytää näitä huonoja miehiä ajo "valkoinen Impala ilman vanteita eikä sävy" Kuka huijaa sinisilmäiset pikkutytöt pois heidän isän rahat. Osta ne poliisit tynnyri ja heittää heidät puolue.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar