onsdag den 31. august 2011

Scosche n RDTX-PRO iPhone ja iPod touch havaitsee säteilyä, varoja hyväntekeväisyyteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:


Scoshe tarjoaa jo melko vaikuttava valikoima ja varusteita , mutta sen nyt haarautunut ulos joitakin tuntemattomille vesille uusimpaan tarjoaa. Yhtiö on juuri julkistanut uuden RDTX-PRO säteilyn ilmaisin ja sovellus iPhone-ja iPod touch, joka käynnistää Japanissa ensi kuussa. Ilman kalibrointia tarvita, laite pitää sinun iOS handheld kautta telakkaliitin ja tarjoaa gammasäteilyn havaitsemiseen edellä 60keV sisällä + / - 5% tarkkuudella. Jos tämä ei riitä, perifeerinen voidaan käyttää myös erillisenä hälytyksen radioaktiivisuus enintään 96 tuntia, ja edellä mainittu app avulla voit jakaa löytösi Facebookissa, Twitterissä tai Google Maps. Etkö ole vieläkään vakuuttunut Scosche taistelee hyvän taistelun? No, 10 dollaria jokaisesta 330 dollaria yksikkö myi hyötyvät ryhmä hyväntekeväisyysjärjestöt omistettu auttamalla niitä, joita Tohoku maanjäristys ja tsunami vuonna Japanissa. Saat tarkemmin UI, kurkistaa Galleria alla, tai täydellinen pilaantunut, osuma PR tauon jälkeen.


Galleria: Scosche RDTX-PRO




Jatka lukemista Scosche n RDTX-PRO iPhone ja iPod touch havaitsee säteilyä, varoja hyväntekeväisyyteen


Scosche n RDTX-PRO iPhone ja iPod touch havaitsee säteilyä, varoja hyväntekeväisyyteen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 02:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar