lørdag den 22. januar 2011

Audi Auto Union Type C e-tron tutkimus tuo sinun pow-pow-Power Wheels häpeään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Huippunopeus 18mph, ja valikoima 15 mailia? Maksut vain kaksi tuntia? Ei, tämä ei ole tulevaisuutta kuljetus puhumme täällä, se on lelu. Lelu Audi , kaikki paikat. Yhtiö on luonut tämän sähkö-käyttöinen ja puoli-asteikko virkistys Auto Union Type C, grand prix kilpa 1930-luvun lopun, ja tehnyt sen e-Tron varjolla, sovelletaan monikerin sen aikuiseksi linja EV, kuten uhkea e-tron Spyder . Tämä yksi on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille - niin kauan kuin he lyhyempi 5'11''- ja se on esillä International Toy Fair Nürnberg. Tässä vaiheessa ei ole mitään mainintaa suunnitelma sen tuottamiseen eikä hinta jos Audi ei, mutta varmasti se on yksi niistä ", jos sinun täytyy kysyä" asioita - että runko on valmistettu kokonaan hiilikuidusta, ja että tavaraa ei halpaa.

Jatka käsittelyssä Audi Auto Union Type C e-tron tutkimus tuo sinun pow-pow-Power Wheels häpeään

Audi Auto Union Type C e-tron tutkimus tuo sinun pow-pow-Power Wheels häpeään perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 10:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink ElectricCarsReport | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar