lørdag den 22. januar 2011

Miten haluaisit muuttaa Applen 11-tuumainen MacBook Air?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/how-would-you-change-apples-11-inch-macbook-air/:
Applella ei välttämättä ole paljon ajatusta 7-tuumainen tabletti, mutta 11-tuumainen ultraportable ? Nyt se idea edes insinöörit Cupertino voisi kaivaa. Kun tarkastellaan 11-tuumainen MacBook Air , löysimme todella paljon rakkautta - että kaikki Flash-malli on ehdottomasti siunaus, ja enemmän-Mobile-kuin-Mobile muotoilu on varmasti rakastettu tie sotureita ja kevyt pakkaajat kaikkialla. Mutta se on silti (suhteellisen) hidas, ja se on puuttunut taustavalaistu näppäimistö. Tarpeeksi meiltä, mutta - me täällä kuulla, millaisia muutoksia tekisit. Olisitko heittänyt nopeampi siru siellä kustannuksella tapauksessa? Kasvatti näytön resoluutio? Lisätty SD-korttipaikka? Bit bullet ja heitit USB 3.0? Kommentit ovat avoinna alle - sukellus se!

Miten haluaisit muuttaa Applen 11-tuumainen MacBook Air? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 22:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar