lørdag den 22. januar 2011

Mobiililaajakaista järkyttävä: AT & T katsot porrastettu tietojen hinnoittelun ja nopeuttaa tulevia LTE palveluun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/mobile-broadband-shocker-atandt-looking-at-tiered-data-pricing-an/:
Me kaikki tiedämme, AT & T vain rakastaa porrastetun hinnoittelun malleja , joten ei ole yllätys kuulla, että kuljettaja aikoo muuttaa tulevan LTE palvelu tulee tier-Vana suuri uusien hienostuneisuutta. BGR on törmännyt sisäisen asiakirjan, josta ilmenee miten AT & T aikoo segmentti sen 4G perustuva hinnoittelu sekä nopeuden ja tiedon määrästä, mikä tarkoittaa, että sinun hinta heijastaa sekä tiedon määrän voit kuluttaa ja nopeus, jolla olet ahmaista sen alas. Voit lisätä uusia monimutkaisuutta joustavuutta, Top Up on saatavilla, että saat käyttäjät voivat amp heidän yhteyden nopeus määräajaksi tai lisätä lapsilisän kuukausittainen pohjalta. Me kuulemme tutkimuksissa uutta ratkaisua alkaa toukokuussa, joka sopii erinomaisesti suunnitteilla olevia LTE aikatauluvaatimuksia toisella vuosipuoliskolla . Joten se ei ole kaikki kiveen vielä, mutta lukumäärästä riippumatta tietojen vaihtoehtoja AT & T heittää meidän tapamme, tärkein kysymys on aina sama: kuinka paljon?

Mobiililaajakaista järkyttävä: AT & T katsot porrastettu tietojen hinnoittelun ja nopeuttaa tulevia LTE palvelun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 04:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Boy Genius Raportti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar