lørdag den 22. januar 2011

Kiina kansallisti yksitoista harvinaisten maametallien kaivokset ympäristö-ja strategisista syistä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/china-nationalizes-eleven-rare-earth-mines-for-environmental-and/:
Suurin suosikki gadgetit ovat rakennettu valmistettuja osia harvinaisten maametallien mineraaleja, ja kuten monet teistä tietävät jo, Kiina tuottaa leijonanosan kamaa. Joten uutiset Hu Jintao ja yhtiön äskettäin otti hallintaansa 11 harvinaisten maametallien kaivokset jotta tiukemmin hallintaan kaivosten tuotanto on kiinnostanut hi-tech-yritykset ja kuluttajat kaikkialla maailmassa - ja voisi tarkoittaa seuraava hybridi , älypuhelin , tai PC juuri hieman kalliimpia. Kiinan opetusministeriö maata ja luonnonvaroja osoittaa, että kansallistaminen tilojen sai aikaan laiton nauhat louhinta ja myrkyllisen rikastusjätettä Vesiväylien läheisyydessä, mutta koska Kiinan lupaus vähentää harvinaisten maametallien viennistä kymmenen prosenttia tänä vuonna, näyttää todennäköiseltä, että liikkuvat ISN 't täysin ajaa ympäristönäkökohdat. Kuluttajat ei tarvitse huolehtia liikaa, mutta koska Japanissa ja Yhdysvalloissa on tällä hetkellä etsivät keinoja rikkoa Kiinan monopoli harvinaisten maametallien ja pitää meidät huuhdella edullinen taulutelevisio ja hybridiautojen tulevina vuosina.

Kiina kansallisti yksitoista harvinaisten maametallien kaivokset ympäristö-ja strategisista syistä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 21:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo! | lähde Työ maata ja luonnonvaroja (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar