lørdag den 22. januar 2011

Tosielämän postilaatikkoon mod kertoo iPhone kun olet saanut etanapostilla (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/real-life-mailbox-mod-tells-your-iphone-when-youve-got-snail-ma/:
Haluatko viettää päivän epätoivoisesti odottaa luottokorttilaskusta, kuponkeja Pizza Hut, ja muistutusten hammaslääkärin toimistosta, että se on aika toinen puhdistukseen? Olemme supistettu riippuvuutta USPS, mutta jotka silti fyysinen viestinnän huomautuksen, Make on kehittänyt Arduino olevaan postilaatikkoon mod, joka lähettää push-ilmoitukset , kun viesti on sisään jo vuonna 2005, näimme clunky laitetta kutsutaan Postin että ei paljon sama asia. Onneksi tämä järjestelmä ei vaadi ylimääräisiä gadget, vaan se lähettää viestejä suoraan iPhoneen. Posti hälytysjärjestelmän käyttää hyppykytkin liitetty Arduino anturi, joka ilmoittaa milloin postilaatikko avataan. Koodinpätkä odottaa signaalia ja sitten pyytää URL PHP-käytössä palvelimessa, ajaa valppaana kännykkään käyttäen vaania iPhone app. Sitkeä USPS fanit voivat tarkistaa opastusfilmin jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Tosielämän postilaatikkoon mod kertoo iPhone kun olet saanut etanapostilla (video)

Tosielämän postilaatikkoon mod kertoo iPhone kun olet saanut etanapostilla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 02:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde Tee | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar