lørdag den 22. januar 2011

Motorola Xoom hinnoitellaan 800 dollaria vähintään mukaan Verizon vuotaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/21/motorola-xoom-priced-at-800-at-a-minimum-according-to-verizon/:
Vau, sisäpiiriläinen tipsters saavat tehokasta! Verizon näyttää juuri lisätty Pienin mainostettu hinnoittelu Motorola Xoom sen sisäiset järjestelmät, mutta jo se on vuotanut ulos useammasta kuin yhdestä lähteestä. Android Central on langettava todiste, jossa luetellaan 800 dollaria periä mitään tulevien omistajien lippulaiva Android Honeycomb laite . Se liitetään luettelo HTC Thunderbolt on 250 dollaria, ja looginen johtopäätös on, että Moto tabletti tulee tahraton tuilla, kun HTC LTE luuri luultavasti maksaa niin paljon on kahden vuoden sopimuksen. Se tekee paljon järkeä meille - tyypillinen älypuhelin hinta on 200 dollaria ja Verizon voi osoittaa 4G hyvyys Thunderbolt tuo perustelluksi sen 50 dollaria palkkion, kun taas Xoom kustannuksista näyttää mukaisesti Galaxy Tab hinnoitteluun . Nyt, miten joistakin laukaisupäivät, leaksters?

Motorola Xoom hinnoitellaan 800 dollaria vähintään mukaan Verizon vuotaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 tammikuu 2011 18:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar