tirsdag den 4. januar 2011

Kodak lisää kommentoida lyhyesti vaihtoehto, toiminta anturi virkeänä Pulse digiframe

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-adds-quick-comment-option-activity-sensor-to-refreshed-pu/:
Olemme puhuneet paljon toisen sukupolven laitteisto CES tänä vuonna, mutta se ei vain Intel ja AMD , jotka paljastaa seuraavaa iteratiivinen askel kohti kuluttajien taskuista. Kodak on ilmaista aikoo päivittää sen Pulse digitaalinen valokuvakehys - tiedätte, joka voi vastaanottaa kuvia kautta aivan oman sähköpostiosoitteen - uuden Quick Kommentit ominaisuus ja toimintaa anturi, joka kytkee näytön pois päältä, kun ei humanoidit liikkuvat noin sen eteen. Se ei tunnu voit kirjoittajalle omia kommentteja kun vastataan lähettäjälle uusimmat kuva, mutta voit kommunikoida kautta valikoima upea valmiiksi purkitettu julistuksia, kuten aina suosittu "OMG!" ja yhä monipuolinen "LOL!" Uusi Pulse saapuu keväällä, maksaa 130 dollaria ja 7-tuumainen lajike tai 200 dollaria sen 10-tuumainen SKU. Ohittaa tauon koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Kodak lisää kommentoida lyhyesti vaihtoehto, toiminta anturi virkeänä Pulse digiframe

Kodak lisää kommentoida lyhyesti vaihtoehto, toiminta anturi virkeänä Pulse digiframe perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 08:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar