tirsdag den 4. januar 2011

Silicon nanoscoops yhdistää Li-ion n energian superkondensaattorin valtaa, tee sähköautojen mennä vroom

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/silicon-nanoscoops-to-combine-li-ions-energy-with-supercapacito/:
Kuule, me emme tiedä paljoakaan "tiedettä." Tiedämme, että kiistanalainen aihe, ja pyrimme aina vältellä tällaista hot-nappia-asia kamaa. Silti "tiede" voi tehdä hyviä maailmassa, tiedätte, nyt ja sitten. Jotkut "tiedemiehet" at Rensselaer Polytechnic Institute on sattumalta "kanta-lajiteltuja hiili-alumiini-pii Nan oscoop anodi" (mitä se sitten tarkoittaakin), että periaatteessa yhdistää edut pitkäaikaisen litium-ioni kanssa superkondensaattorin nopean palon Oomph - - yhteinen teema , mutta epäilemättä jalo. Erityisesti Li-ion erinomaiset (ja jatkuvasti parantamaan ) Wh / kg ja superkondensaattorin hienoa W / kg. Nyt ei kysy meiltä, kuinka - jälleen "tiede" - mutta lopputulos olisi nopeampi lataus ja paremmin toimivia sähköautoja, että voi vielä hallita hyvä määrä kilometrejä. Toivottavasti saamme lisää näyttäviä räjähtänyt läppäreissä kuin puoli bonus.

Silicon nanoscoops yhdistää Li-ion n energian superkondensaattorin valtaa, tee sähköautojen mennä vroom perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 06:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Green Car Congress | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar