tirsdag den 4. januar 2011

OnLive muuttuu Vizio VIA Plus app, tarkoitettu televisio-tabletit ja-puhelimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/onlive-turns-into-vizio-via-plus-app-destined-for-tvs-tablets/:
OnLive MicroConsole on yksi tapa saada streaming peli korjata, mutta tässä tulee Vizio neljä lisää - kaupat televisioyhtiön juuri paljastanut, että upouusi VIA Plus HDTV ja Blu-ray-soitin (sekä sen kautta lehtiö ja VIA Puhelin ) on mukana OnLive aluksella. Huolimatta käynnissä kuin internet app päälle nykyisten Vizio laitteisto, emme kertoneet palvelu tukee täyttä 1080p-resoluutiolla, syvyysvaikutelma 3D-kuvia, ja OnLive: n pieniviiveisen langaton peliohjaimet myös - kuten Vizio yksiköissä ilmeisesti tukee IEEE 802.15.4 . Vaikka tuomaristo on edelleen pois, kun OnLive todella on pelattavissa on kosketusnäyttö , toimitusjohtaja Steve Perlman sanoo jotkut pelit ovat sopeutuneet tukemaan koskettaa juuri nyt, ja että tablettien tukevat ulkoiset peliohjaimet voisi myös käyttää OnLive normaalisti. Meiltä löydät myös lisää hyviä uutisia kotiteatteri väkeä, kuten OnLive on allekirjoittanut käsitellä SRS, tuo 5,1 surround kuin ilmainen päivitys kaikille OnLive käyttäjät ensi vuoden alussa. Koska ei ole mitään aivan kuten ottaa korvat pommittanut kaikkiin suuntiin digitaalisen räjähdyksiä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä OnLive muuttuu Vizio VIA Plus app, tarkoitettu televisio-tabletit ja-puhelimet

OnLive muuttuu Vizio VIA Plus app, tarkoitettu televisio-tablettien ja puhelimet perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar