tirsdag den 4. januar 2011

Ford asentaa Sync yli 3 miljoonaa autoa, vie hetken onnitella itse

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/ford-installs-sync-in-more-than-3-million-cars-takes-a-moment-t/:
Fordin ja Microsoftin pikku puheohjaus-auto yhteydet hanke näyttää tekevän melko hyvin itse päätellen viimeisin virstanpylväs on ohitettu. Sync on juuri ilmoittanut on ylittänyt kolme miljoonaa markkaa, kun laskenta autoja se asennetaan, ja tuoreet tiedot viittaa takeup varten 395 dollaria lisävarusteena kasvaa. Lähes 80 prosenttia ostoista nykyisen 2011 Ford-mallit ovat Sync, kun taas yli 80 prosenttia niistä jo käytössä sanovat Suosittelen palvelua muille. Tämä luku on parantunut vankka 5 prosenttiyksikköä viime vuodesta, joten selvästi jokin on tehdään täällä, mutta olemme enemmän kiinnostuneita selvittämään, mitä vaihtoehtoja on toinen auto-ja elektroniikkateollisuuden päättäjät keksivät aikana tämän vuoden CES . Voitte olla varmoja, me tutkia niitä kaikkia.

Jatka käsittelyssä Ford asentaa Sync yli 3 miljoonaa autoa, vie hetken onnitella itse

Ford asentaa Sync yli 3 miljoonaa autoa, vie hetken onnitella itse alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 07:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar