tirsdag den 4. januar 2011

Chrome sulkee pois vuoden kymmenen prosenttia selaimen osuus, voittojen kustannuksella IE

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/chrome-closes-out-the-year-with-ten-percent-browser-share-gains/:
Se ei aina näytä valtava muutos Taulukon, mutta 2010 ei edusta jotain virstanpylväs vuoden Googlen Chrome selain. Se alkoi 2010 ja markkinaosuus hiukan yli viisi prosenttia, ja onnistuivat kaksinkertaistamaan että yli vuoden aikana sulkemaan asioita on mukava, jopa kymmenen prosenttia, mukaan avattu Net Applications. Näitä etuja, kuten arvata saattaa, tuli pitkälti kustannuksella Internet Explorer , joka jatkaa hidasta, hitaaseen, mutta silti roikkuu kiinni komentava 57 prosentin markkinaosuus. Muilta tärkeimmistä toimijoista, että Firefox ja Opera livahti koskaan niin hieman yli vuoden aikana, kun taas Applen Safari sai hieman yli yhden prosentin vuoden lopulla 5,9 prosenttia.

Chrome sulkee pois vuoden kymmenen prosenttia selaimen osuus, voittojen kustannuksella IE perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 19:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde Net Applications | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar