tirsdag den 4. januar 2011

Kinect hakata muuttuu sinut lävistys, heiluttaen MIDI (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/kinect-hack-turns-you-into-a-punching-waving-midi-controller/:
Jos etsit mahtava, epäkäytännöllinen tapa tehdä musiikkia tietokoneen kanssa (ja kuka ei?) Hyvä suunnata huomiota seuraaviin Kinect hakata. Shinect, hengentuote YouTube käyttäjä nimeltä Shinyless, käyttää liikkeentunnistus kääntää sinut MIDI! Nykyinen toteutus antaa käyttäjälle kaksi virtuaalista tyynyt, jotka voi aktivoida vanhat Jersey Shore nyrkki pumpun - ja jos tämä ei riitä, äänet voidaan pitchshifted nostamalla / laskemalla toiseen käsivarteen. Aika makea, eikö? Tämä juttu käyttää OpenNI , ja kun hän osoittaa sen käyttämällä FruityLoops sen pitäisi toimia minkä tahansa MIDI-laitteen. Asiat ovat melko rough'n valmiina tällä hetkellä, vaikka hän lupaa suuria asioita tulevaisuudessa. Sillä välin, tutustu proof-of-concept in video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kinect hakata muuttuu sinut lävistys, heiluttaen MIDI (video)

Kinect hakata muuttuu sinut lävistys, heiluttaen MIDI (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 17:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kinect Hacks | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar