tirsdag den 4. januar 2011

HSTi debytoida StreamStick WiFi dongles video on demand

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/hsti-debuts-streamstick-wifi-dongles-for-video-on-demand/:
Onko sattumaa, että "stream" ja "extreme" ovat sellaisia samankaltaisia kuulostava ilmaisu? Vain katsomaan täysin radikaalia jätkä, joka slathered koko HSTi CES Booth ja päättää itse. Seuranta viime vuoden Wireless Media Stick , StreamStick on langaton vastaanotin suunnattu valmistajille, jonka avulla ne voivat tarjota media streaming omistettu laitteen rajoittamattoman määrän USB-packin "televisiot, DVD / Blu-ray-soittimet peli konsolien ja digiboksit kautta-WiFi. Loppukäyttäjälle tämä tarkoittaa, että kun liität USB-tikku TV, streaming kopio Troll 2 juuri vuokrattu Amazon (esimerkiksi) näkyy tiedosto, jonka voit klikata ja soittaa, kuin jos se oli paikallisesti tallennettu. "StreamStick", sanoo toimitusjohtaja Ramesh Uppal "mahdollistaa sisällön tarjoajien, minkä kokoisia tahansa, saada lukuisia mediasoittimia, räjähdysmäisesti kasvava asiakkaidensa tavoittaa vaikka ymmärränkin uusia tulovirtoja, että he eivät olisi muuten." Ja me tiedämme, kuinka paljon rakastat tulovirtoja! Tutustu PR tauon jälkeen kaikki asian ydin.

Jatka käsittelyssä HSTi ensiesiintymisensä StreamStick WiFi dongles video on demand

HSTi debytoida StreamStick WiFi dongles video on demand perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 10:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar