tirsdag den 4. januar 2011

Sigma vihdoin tuo "ammatillinen ura" VXP video skaalaus kuluttajien laatikot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/sigma-finally-brings-professional-grade-vxp-video-scaling-to-c/:
Kun ostat ylös Gennum ja sen VXP video-tekniikka takaisin '08 , Sigma Designs on lopulta tunkea sen "ammatillinen ura" skaalaus (aiemmin Senin kalliita laatikoita Kaleidescape ja Mark Levinson ) osaksi siru on tarkoitettu kuluttajille set-top laatikot. SMP8910 system-on-chip väittää teho riittää kaikenlaista päälle sovelluksen tai middleware, kun VXP käsittely puhdistaa video tarpeeksi hyvin, jotta se väittää Netflix purojen laadukkaampia kuin kilpailevien laitteiden ja vähentää haamukuvia 3D sisällöstä. Meidän täytyy todella nähdä siru työssä Blu-ray-soitin, IPTV laatikko tai vastaava laite arvioida valmiuksiaan itse, mutta jos se oli tarpeeksi hyvä tehdä jotkut pitävät 4.000 dollaria DVD-soitin ja se on saatavilla enemmän kohtuullisen hinnoiteltu sovelluksia, silloin olemme pelkkänä korvana.

Jatka käsittelyssä Sigma vihdoin tuo "ammatillinen ura" VXP video skaalaus kuluttajien laatikot

Sigma vihdoin tuo "ammatillinen ura" VXP video skaalaus kuluttajien laatikoita perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 04:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar