tirsdag den 4. januar 2011

Turtle Beach lisää dual radiot, ääni morphing on 7,1 Korva Force PX5 Gaming Headset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/turtle-beach-adds-dual-radios-voice-morphing-to-7-1-ear-force-p/:
Kuulla, että? Se ääni miljoonan uusien tuotteiden käyttöön täällä Vegasissa ... ja kimmeltävän 7,1 Dolby Surround-äänen, ei vähemmän. Turtle Beach on juuri ohjattiin ulos sen uuden lippulaivan laite, Korva Force PX5. Suunniteltu käytettäväksi Sonyn PlayStation 3 (mutta täysin käyttökelpoinen ja Xbox 360 tai muu äänilähde), täällä Gaming Headset on langaton luonteeltaan on yhtiön ensimmäinen sisällyttämään dual radiot - yksi surround-ääni, ja toinen chattailuun PlayStation Network Bluetooth. Lisäksi BT ominaisuutta voidaan hyväksyä kännykkäpuhelut tai kuunnella ääniraitaa, ja jos tarvitaan enää syytä panostaa, se tukee myös ääni morphing. Luit oikein - se voidaan ohjelmoida peittää gamer ääni, joka on osittain mahtava, ja osittain pahinta koskaan tapahtua chatissa. Hyppää ohi tauon koko ominaisuus luettelo, ja etsiä tämä yksi maa keväällä 249,95 dollaria.

Jatka käsittelyssä Turtle Beach lisää dual radiot, ääni morphing on 7,1 Korva Force PX5 Gaming Headset

Turtle Beach lisää dual radiot, ääni morphing on 7,1 Korva Force PX5 Gaming Headset perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar