tirsdag den 4. januar 2011

Shocker! Media addiktit kärsiä vieroitusoireista, kuten aito addikteja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/shocker-media-addicts-suffer-withdrawal-symptoms-just-like-rea/:
... Ja me kaikki tiedotusvälineet addikteja, ei me? Viime tutkimuksen suoritti International Center for Media & julkiseen keskusteluun (ICMPA) varmasti vaikuttaa siltä, että tämä on todellakin kyse. Lähtökohtana oli melko yksinkertainen: opiskelijat kahdentoista yliopistoissa ympäri maailmaa kehotettiin pidättymään käyttämällä kaikkia tiedotusvälineitä kaksikymmentäneljä tuntia. Tulokset olivat hieman ennustettavissa: kautta linjan, menee ilman televisiota oli hieman helppo tehdä, mutta tyhjää tekstiviestit ja pikaviestit nostettu vieroitusoireita: "Kun en ole näitä kahta ylellisyyksiä", kirjoitti yksi opiskelija, "Tunsin aivan yksin ja yksinäinen elämästäni. Vaikka menen kouluun tuhansia opiskelijoita, että en voinut kommunikoida kenenkään kanssa kautta tekniikka oli lähes sietämätön. " Mukaan Dr. Roman Gerodimos yliopiston Portsmouth sekä psykologisia että fyysisiä oireita raportoi nuorten tekno-Junkies.

Shocker! Media addiktit kärsiä vieroitusoireista, kuten aito väärinkäyttäjien perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 02:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TG Daily | lähde Salzburg Akatemia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar