tirsdag den 4. januar 2011

Tesla Model S on 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli, powered by Tegra, BMW NVIDIA tech liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla on touting maailman suurin keskikonsoli sen tulevan S-mallin tänään: Titanic 17-tuumainen kosketusnäyttö powered by NVIDIA: n Tegra siru. Infotainment, ilmastointi ja navigointi kaikki hallinnoidaan laaja kojelaudan Dominator, kun NVIDIA laitteisto ottaa myös vastuun pitää 12,3-tuumainen mittariston LCD päivitetty. Koska S-mallin, kuten Roadster sitä ennen, on kaikki-sähköauto, oletat energiatehokkuus on melko tärkeä näkökohta valinnassa infotainment järjestelmän ja Tesla todetaan myös keskeisenä etuna Tegra, jossa kuvataan se kuin "power-niukka." Toinen Motor Company koukkaaminen kanssa NVIDIA on BMW, joka lupaa, että kaikki sen tulevia malleja 2011 hyötyy Green Team GPU virtaa niiden iDrive navigointi-ja tietojärjestelmiin. Emme tiedä, mitä täsmälleen GPU käyttää, mutta "visuaalisesti rikas" next-gen UI on luvattu, venyttely on 1280 x 600 resoluutio. Löydät molemmat lehdistötiedotteet tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tesla Model S on 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli, powered by Tegra, BMW NVIDIA tech liian

Tesla Model S on 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli, powered by Tegra, BMW NVIDIA tech liian perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 10:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar