tirsdag den 4. januar 2011

Iomega Personal Cloud laitteet isäntä tietosi, älä vesihöyry

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
Lisäksi uusi maku Iomega että EMC fanboys löytyy maukas. Suurempi yritys kuluttaa pienempiä takaisin vuonna 2008 ja vaikka olemme nähneet paljon tuotteita sen jälkeen, kukaan ei ole oikeastaan tuonut kaksi yhdessä kuin uusi henkilökohtainen Cloud painos Home Media Network Hard Drives. Teoriassa ainakin. Ajatuksena on, että tämä on fiksu NAS , luo oma pieni puff ja isännöi tietojen yleinen saatavuus, mutta välttää " huolimaton computing "kirous säilyttämällä valvonta tietosi. Se tulee luonnollisesti olla mukava uusi Iomega TV ja jos ostat kaksi asiaa, voit olla yksi suorittaa automaattisen kauko varmuuskopio toiselle. Se sellainen ominaisuus, että pitäisi tehdä tiukka budjetoitua tietohallintopäällikkö korvia piristyä. Kuinka tiukka? Kaksi ensimmäistä mallia Iomega Home Media Network Hard Drive Cloud Edition-laitteisiin käynnistää tässä kuussa: 1 Tt varten 169,99 dollaria ja kaksinkertainen verrattuna 229,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä Iomega Personal Cloud laitteet isäntä tietosi, älä vesihöyry

Iomega Personal Cloud laitteet isäntä tietosi, ei sinun vesihöyry perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar