tirsdag den 4. januar 2011

Clickfree Wireless ottaa Time Capsulen lähestymistapa, automatisoi varmuuskopioinnin yli WiFi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/clickfree-wireless-takes-the-time-capsule-approach-automates-ba/:
Väsynyt virtalähde menossa hapan in Time Capsule? Liity joukkoon. Clickfree tekee vuosittaisen CES käyttöön tänään Las Vegasissa, ja ne tuntevat edellä Applen tuote, sinä ymmärrät kuinka Clickfree Wireless. Yksinkertaisesti sanottuna, se HDD-infuusio laatikon 802.11n radiosta, ja se on suunniteltu automatisoimaan varmuuskopiointi rajaton määrä Mac-tai PC ilman johtoja lainkaan. Lajittele. Sinun on vielä kytke se suoraan jokaisen koneen olet haluavat kopiota ensimmäinen varmuuskopiointi tapahtuu, mutta sen jälkeen kaikki asetukset löytyvät ja määritetty, ja kaikki tulevat varmuuskopiointi tapahtuu ilman johtoja. Valitettavasti vain kaksi mallia ovat saatavilla käynnistää - 500GB laatikkoon 179 dollaria, ja 1TB yksikkö 249 dollaria. Jos olet enemmän kuin yksi kone kotonasi, sinun täytyy luultavasti odottaa suuremman kapasiteetin yksiköiden pintaan myöhemmin neljänneksellä, mutta hei, ainakin he matkalla.

Jatka käsittelyssä Clickfree Wireless ottaa Time Capsulen lähestymistapa, automatisoi varmuuskopioinnin yli WiFi

Clickfree Wireless ottaa Time Capsulen lähestymistapa, automatisoi varmuuskopioinnin WiFi perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar